donderdag 4 juli 2013

Geen vest, wel een muts

Ik dacht vandaag mijn nieuwe vest te kunnen showen. Maar helaas. Het is nog niet af. Ik heb te weinig wol.
En ik kan pas vandaag naar de wolwinkel om te kijken of ze daar nog twee bolletjes van hetzelfde verfbad hebben, want anders moet ik het helemaal uithalen en een ander patroon zoeken. Voor de tweede keer, maar dat verhaal houden jullie nog tegoed.
Geen vest dus vandaag.
Maar drie dagen niet breien in afwachting van nieuwe wol is natuurlijk geen optie. Dus zocht ik in mijn nieuwe voorraadje naar wat bij elkaar passende restjes en  zette ik dinsdagavond, bij een gezellig vuurtje, een muts voor KAS op.


En maakte die woensdagochtend "even" (terwijl ik mijn to-do-lijst heerlijk negeerde) af. Blijft fijn, zo'n snel-klaar-projectje.4 opmerkingen:

 1. Als je snel kijkt, lijkt het net alsof je breiwerk in brand staat, ofwel je breit je het vuur uit de sloffen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig dat idee had ik ook. Snel gebreid hoor , doe je het op gevoel of gebruik je een patroon? En heb je dat patroon? Kan je het plaatsen Heerlijk om de boel ook een te kunnen laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de afgelopen jaren zoveel mutsen gebreid dat ik het volledig op gevoel doe en dat pakt meestal wel goed uit. Ik kan binnenkort wel kijken wat ik gedaan heb en het voor je opschrijven. Wordt vervolgd... ;-)

   Verwijderen