maandag 3 juni 2013

In de (moes)tuin

De afgelopen week was (qua tuin) lang zo'n ijverige niet als de vorige. Voor mij niet in ieder geval. Er waren zoveel andere dingen dat ik simpelweg niet aan de tuin toekwam. Gelukkig hebben zaadjes geen hulp van mij nodig om te ontkiemen.
Ik zag gisteren een paar heel kleine blaadjes waar ik de andijvie gezaaid heb en de radijs komt ook al op.


In de zijtuin lijkt de kruisbes eindelijk vrucht te gaan dragen. Ik moet het afkloppen, want de afgelopen drie jaar werd hij kaalgevreten door de rupsen voor de bessen echt rijp waren. Maar hij houdt het in ieder geval al iets langer vol...


En... ik weet dat dit niets met moestuinen te maken heeft, maar ik wilde toch nog even laten zien hoe mooi onze stokoude meidoorn staat te bloeien.


Meer moestuinen? Kijk bij Helena's Moestuin Maandag op haar blog Hollandse Klei

8 opmerkingen:

 1. Die laatste foto mag er zeker bij. Prachtig! Zometeen ga ik ook even wat foto's maken voor Moestuinmaandag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik ben dol op die boom. Hij moet dringend gesnoeid worden, maar daar wachten we nu toch maar even mee. Ik geniet zo van die bloesem!

   Verwijderen
 2. Hier dit jaar slopende rupsen :(. Er zijn wel heel dapper wat besjes blijven hangen. Fijn dat de potentiƫle oogst verder groeit ondanks volle agenda ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk worden die besjes dan nog rijp. Bij ons aten ze die ook op. En dat vind ik nu juist zo heerlijk van een tuin. Het groeit toch wel. Alleen jammer dat dat ook voor het onkruid geldt ;-)

   Verwijderen
 3. Leuk om weer eens zoveel blogjes hier te zien verschijnen.
  Ik liep wat achter met reageren, maar ben nu weer bij.

  Ik heb Incognito op mijn nachtkastje liggen! Maar eerst Stoner uitlezen.

  BeantwoordenVerwijderen