Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Winter


Mijn gezin is het niet helemaal met me eens, maar ik vind dit koude weer heerlijk. Wij klagen hier weleens dat ons klimaat bestaat uit tien maanden herfst en een slechte zomer. En dat leek aardig te gaan kloppen. Al die regen en die vreselijke grijze luchten (die in deze omgeving 's nachts oranje worden). Dan heb ik liever vrieskou en blauwe luchten en zon. Okee, warmte en blauwe luchten en zon is nog net iets beter. Maar toch. Je moet bloeien waar je geplant bent en dat is hier. En dus genoot ik dit weekend heel bewust van de zon en de vrieskou buiten. En daarna voelde het binnen extra gezellig en warm.

buiten

binnenGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)