dinsdag 18 december 2012

Kerstknutsels


Ik ging het niet doen. Zelfs niet als Amanda er inspirerende blogpostjes over schreef. Dat was mijn voornemen. Geen zelfgemaakte cadeautjes dit jaar.
Voor Sinterklaas was dat voornemen nog vol te houden. Want toen had ik echt geen seconde tijd over en ook geen ruimte in mijn hoofd. Maar deze week is eigenlijk heerlijk rustig. Een beetje nadenken over mijn volgende boek, af en toe een poosje peinzen over het nieuwe kerstverhaal (uh, ja, oke, daar zit wel een deadline aan vast, maar daar ben ik niet zo bang voor). Meer hoeft niet. Dus kan ik best...
Nou ja. Proberen kan geen kwaad. Toch? En als het niet lukt is er geen man overboord. Niemand weet immers dat ik het ga proberen. Behalve jullie dan. Sst, niet verder vertellen ;-)


2 opmerkingen:

 1. i have some bits that i'm wondering if i'll get them all done . . .
  we'll see . . .

  fun to know you're working on bits, too. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. yes, it feels like working together, that's fun ;-) One of these projects is more than a bit though...

   Verwijderen