woensdag 19 december 2012

Kerstavond

Dit verhaaltje leverde me bij plaatsing op een blogsite boze reacties op. Hoewel ik had aangegeven dat het fictie was, dacht men toch dat ik hier mijn eigen verhaal vertelde en het was blijkbaar een teleurstelling toen dat niet zo bleek te zijn. Tja... ;-)

Kerstavond


Het dringt pas tot me door dat het vanavond Kerstavond is, als ik de supermarkt binnen wil lopen en zie dat ze al aan het opruimen zijn. Eerder dicht, want het is Kerstavond. Dan viert iedereen feest. Nou ja, bijna iedereen.
Ik mag er nog in, dus ik ren gauw langs de half lege schappen en mik wat eten in mijn karretje. Het maakt me niet echt uit wat. Ik heb toch niets te vieren. Ik ben vanavond alleen.
..........
 download als pdf - epub

Vorige downloads gemist?
Kerst in de Kerklaan pdf - epub
De Kerstkabouter pdf - epub
Geen Kerst pdf - epub 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten