maandag 31 december 2012

in 2012


:: gingen we, valt me op als ik mijn foto's van dit jaar bekijk, regelmatig uitwaaien op het strand, zowel in Nederland (Scheveningen en Schouwen) als op (sub)tropische eilanden (Bali en Gran Canaria)
:: vermaakte ik me met een groep vriendinnen in de Efteling (waar ik zeer weinig foto's maakte, ik had het te druk met kletsen)
:: verschenen er twee boeken, een grote letter editie van een ouder boek en drie schriftromans van mijn hand. Bovendien schreef ik nog twee boeken en een schriftroman die volgend jaar uitkomen. Dat verklaart wel waarom ik het gevoel heb dat 2012 een druk jaar was. ;-)
:: bezocht ik een lezing en Manuscripta en maakte ik daar kennis met collegaschrijvers (Marlies Verhelst, Olga van der Meer, Wilma Hollander, Anita Verkerk, Elly Koster, Marte Jongbloed en Marelle Boersma)
:: kreeg ik lieve reacties en zelfs een cadeautje van zowel trouwe als nieuwe lezers
:: had ik voor het eerst een "echte" moestuin en was oogsten uit die tuin het leukste wat ik ooit gedaan heb (zelfs het overschot aan andijvie)
:: genoten we van het (schaarse) mooie zomerweer, op het dakterras of bij het vuur
:: (her)vond ik mijn liefde voor koken en bakken, breide ik gezellig verder en kwam zelfs de naaimachine weer even onder het stof vandaan
:: genoten we van Sinterklaas en Kerst en andere gezellig familiefeesten
:: deden er drie dochters examen en haalden drie dochters hun diploma's
:: ...om maar wat te noemen

Het was een goed jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten