Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Decking the halls


Dat klinkt een stuk indrukwekkender dan het bij ons is. Onze kerstversiering is wel een tikje kitcherig (met Kerst mag dat van mij), maar toch vrij eenvoudig, absoluut geen duur design en het meeste gaat al jaren mee. Eigenlijk niets om mee te pronken. Maar het blijft leuk om al die oude vertrouwde dingetjes uit de doos te vissen en een plaatsje te geven.


2 opmerkingen:

 1. De stemming zit er goed in, zie ik.
  Wat ik nog wilde zeggen: mooie nieuwe layout van je blog. Ik vind deze mooier dan de vorige.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Ik vind hem zelf ook mooier. Ik experimenteer regelmatig met blog layouts, maar uiteindelijk kom ik altijd weer uit op licht en rustig...

   Verwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)