Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Decking the halls - 2


Ja, natuurlijk hebben wij ook een kerstboom. Die moet alleen meestal even wachten tot na de verjaardag van onze jongste dochter (die zaterdag 20 jaar werd -  waar blijft de tijd?).
En omdat ik toch ook wel graag iets natuurlijks in huis heb (eigenlijk liever heel veel, maar ja, ook daar zijn sommige leden van ons gezin allergisch voor), stak ik takken uit de tuin in de aardbeienpot die ik voor Sinterklaas kreeg. Zodra ik hem uitpakte deed de kleur me zo aan Kerst denken, dat ik dat meteen al van plan was.2 opmerkingen:

  1. yes! that is very merry and bright. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yes, it is ;-) I love coming down each morning, seeing it...

      Verwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)