Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

De Kerstkabouter

De volgende in de serie gratis downloads is een heel ander verhaaltje dan ik normaal schrijf. Niet romantisch, niet sentimenteel en ook niet uit het dagelijks leven gegrepen. Eigenlijk is het een soort sprookje...

De Kerstkabouter


Er was eens een oude wijze kerstkabouter. Eigenlijk is 'er was eens' niet goed uitgedrukt. Want de oude wijze kerstkabouter was al zolang de kerstkabouter dat hij vergeten was hoe lang. Dat is dan weer niet zo heel wijs, maar het geeft wel aan hoe oud hij was.
..........

download  als pdf - epub

Vorige download gemist?
Geen Kerst pdf - epub

2 opmerkingen:

 1. Hallo Geertrude,
  Ik heb je kabouter kerst verhaal gelezen. En ik heb er van genoten. Heerlijk zo'n sprookje.
  Ik had hetzelfde idee voor Kerst. Terwijl ik een blogpauze hou, is er op mijn blog een Kerstverhaal te lezen.
  Fijne feestdagen.
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.
   Jij ook fijne feestdagen!

   Verwijderen

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)