Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Ademhalen


De laatste dagen voor kerst zijn altijd hectisch, maar leuk. Ik hou van alle plannen en ideeën die altijd op het laatste moment nog opborrelen. Dat kan een mens boven het hoofd groeien, maar gelukkig heb ik geleerd (met vallen en opstaan) wanneer het tijd is om te stoppen, adem te halen en los te laten.
Dus dat ga ik nu doen. Stoppen, ademhalen en genieten.

Iedereen heel fijne kerstdagen gewenst!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)