maandag 12 november 2012

Gran Canaria


Tja... Eigenlijk is het een beetje oneerlijk. Ik heb hier twee weken lang herfstfoto's gepost (nog drie te gaan, maar die zal ik iets meer spreiden), maar zat zelf ondertussen ergens waar het altijd zomer is. Meestal tenminste. Het had op Gran Canaria niet meer geregend sinds maart 2011.
Tot wij arriveerden. We werden zaterdag in de regen naar het apartement gebracht, werden zondag in de regen rondgereden door Playa Les Ingles, we kwamen er proefondervindelijk achter dat sommige restaurantjes niet meer zijn dan overdekte terrasjes (dat lekt als een mandje!) en vonden woensdag zelfs hele stukken strand weggespoeld (maar dat was de volgende dag al weer hersteld).
Maar... tussen de buien door was het prachtig weer en de tweede week was gewoon zonnig en droog. Het regende trouwens warm water. Dat scheelt ook. Dat scheelde vooral omdat we in het appartement meestal geen warm water hadden. Maar daar ga ik niet over zeuren. Het volstaat om te zeggen dat het appartementencomplex te omschrijven was met "all exclusive".
Toch hebben we het enorm naar ons zin gehad. We hebben heerlijk op het strand en door de duinen gewandeld, gezwommmen in de golven, genoten van heerlijk eten en leuke shows en contact gehad met gezellige mensen. Verder valt er niet zo veel over te vertellen. Misschien borrelt er later nog een verhaal naar boven, dat zou zomaar kunnen, maar voorlopig vertellen de foto's genoeg.

3 opmerkingen:

 1. Ziet er fijn uit. Jullie hebben vast genoten ( ondanks regen en hotelgedoe).
  Fijn zo'n buiten de vakantie, vakantie!
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was heerlijk! En dat is het voordeel van grote kinderen en een eigen bedrijf. We kunnen op vakantie wanneer we willen en kiezen dus het liefst voor het laagseizoen. Niet alleen omdat je dan lagere prijzen hebt (en dus binnen het budget zoveel meer kunt doen), maar ook omdat het zo heerlijk is om nog even zon te happen als het hier in Nederland al zo donker en koud is.

   Verwijderen
 2. Welk om terug van vakantie. Wat een geluk dat het de tweede week zonniger was, want als ik je blog goed gelezen heb, hou je niet zo van het herfstweer.
  Mooie foto's: zo krijg ik ook wel zin in vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen