Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

30 dagen herfst(foto's) - 1

Het is altijd hetzelfde rond deze tijd van het jaar. Geen tijd en geen inspiratie om te bloggen. Dus heb ik een nieuw plan. Een nieuw fotoproject. 30 dagen herfst. Dertig keer een foto die iets met de herfst te maken heeft. Niet per definitie dertig dagen achter elkaar overigens, want dat red ik meestal niet en als ik iets anders te melden heb, wil ik dat ook gewoon kunnen doen.


I'm lacking time and inspiration to blog (again... it's that time of the year) so I thought I'd start a new photo project: 30 Days of Fall. Not necessarily 30 days in a row though, I want to be able to skip a day or two when I need to and there may be some other things I'd like to talk about during that period. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)