Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Deze week
Deze week:

:: kwam ik er achter dat dagelijks foto's maken niet echt meer in mijn systeem zit
:: nam ik me voor daar in het vervolg toch echt aan te gaan denken
:: liep ik tot drie keer toe met mijn gezicht een spinneweb in (op dezelfde plek, dat beest is hardnekkig)
:: genoten we van een paar heerlijk warme (na)zomeravonden
:: vierden we onze tweeëntwintigste trouwdag
:: probeerde ik de rode bladeren aan de kersenboom te negeren (ja, ze zijn best mooi, maar de zomer is hier tenslotte nog maar net begonnen...)
:: besloot ik me ook eens aan het concept van "een kastje per dag" te wagen, omdat het me allemaal een beetje boven het hoofd begon te groeien. Ik heb er nog maar één gedaan (ben gisteren begonnen), maar het idee dat ik vandaag niet "alles" hoef te doen, maar gewoon één kastje moet opruimen, werkt wel. Ik denk alleen niet dat ik er foto's van ga maken en plaatsen. Wat eigenlijk wel een beetje hypocriet is, want ik lees dus wel al die blogs van dames die daar wel voor kiezen ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)