woensdag 29 augustus 2012

Schrijfnieuwtjes

:: op zaterdag 1 september ga ik naar Manuscripta. Eigenlijk gewoon als lezer en boekenfan, maar als er mensen zijn die mij willen ontmoeten of het leuk zouden vinden als ik één van mijn boeken voor hen signeer, maak ik daar graag tijd voor. Mail me even of laat een berichtje achter om een afspraak te maken.

:: ik heb ze zelf al binnen, dus als het goed is zijn ze heel binnenkort verkrijgbaar: twee nieuwe verhalen in de Favorietromanseries Campingarts en Dorpsleven.

Campingarts 72 - Vernieling door verveling
"Help! Help!"
"Ik kom eraan! Blijf rustig zitten!"
Ze had geen idee of ze haar konden horen en ploeterde verder. Het water was ijskoud en ze voelde haar benen al bijna niet meer, maar ze moest door. Uitgeput bereikte ze uiteindelijk het vlot.
"Johanna! Help ons! We kunnen niet meer terug!"

Dorpsleven 84 - Terug naar huis (hier verkrijgbaar als Epub)
Zijn lieve glimlach deed haar pijn. Het leek zo mooi, maar het was allemaal nep. Berekenend, net als zij vroeger geweest was. Het was gewoon haar verdiende loon. Ze had haar hele leven misbruik van anderen gemaakt en nu moest ze oogsten wat ze gezaaid had.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten