Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

Deze week

july 22

july 23

july 23

july 23

july 23

july 23

july 23

july 26

hat for KAS

july 27

:: hadden we ineens (nou ja, dank zij de inspanning van mijn echtgenoot natuurlijk) een trap naar de tuin (die ligt een meter lager dan het huis, dus het was altijd een tikje ingewikkeld om er te komen)
:: genoot ik van het mooie weer en hing de was buiten
:: groeiden mijn groenten nog harder dan tevoren (moest ik ze wel elke avond even water geven, maar ook dat is eigenlijk alleen maar leuk, vooral omdat ik dat de eerste paar heel ecologisch uit onze -te kleine- regenton kon doen)
:: aten we sla en radijs uit eigen tuin en had ik eigenlijk net iets te weinig spinazie voor 4 personen (maar het was toch erg lekker)
:: breide ik een muts voor KAS
:: en had ik een gelukkig kringloopvondst (echte wol - denk ik-, alles bij elkaar 8 strengen voor 5 euro)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)