maandag 15 augustus 2011

Een deken

Ik heb me de afgelopen weken vermaakt met het breien van vierkantjes voor Knit-a-square. Veel vierkantjes zelfs.


 Ik was eigenlijk begonnen aan een vest met dat garen, maar het was veel te dik en te stug. En dat had ik moeten weten, want vijf jaar geleden heb ik met datzelfde soort garen ook al eens een vest gebreid en dat draag ik zelden. Maar ik was dat dus vergeten en kocht zelfs twee kleuren, met het idee om er voor een dochter ook een vest van te breien. Tja. Maar gelukkig was het heel geschikt voor een deken. Lekker dik, warm, stevig en toch zacht. En het breide nog supersnel ook. In een week of twee had ik een complete deken van 35 vierkantjes.En nee, in het echt is het effect van het meerkleurige garen niet zo pijnlijk voor de ogen als op deze foto. ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten