woensdag 17 augustus 2011

Deze week


:: heb ik weer drie tomaten geoogst


:: en munt (ik heb die plant al drie jaar, maar dit is het eerste jaar dat hij het een beetje doet

:: heb ik een bange verdwaalde vlinder de weg naar buiten gewezen

:: nam ik mijn breiwerk overal mee naar toe (het dak, inderdaad)

:: ben ik erg blij met het mooie weer

2 opmerkingen:

 1. De spanningen die het laatste gezin me gaven, zorgde ervoor dat ik mijn haakwerk liet liggen en weer ging breien.
  Gek is dat. Breien geeft me echt rust!
  De tomaten zien er goed uit. Een kruidentuin blijft een droom hier. Wie weet...Volgend jaar?
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Franca: Ja, raar is dat, he? Breien geeft mij ook altijd rust. En die kruidentuin... die van mij is ook niet veel meer dan een paar vierkante centimeter grond waar ik wat kruidenplantjes uit de supermarkt in geplant heb. Ik droom van een echte kruidentuin, maar daarvoor heb ik de ruimte niet en als ik er in de tuin ruimte voor maak, dan mis ik de mogelijkheid om die kruiden op de juiste manier te drogen.
  Maar een beetje rommelen met een paar plantjes is ook al heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen