vrijdag 1 juli 2011

Een nieuwe start

Ja, ja, na een hele lange radiostilte toch maar weer eens begonnen met bloggen. Ik vind het toch wel erg leuk om mijn creatieve buien met jullie te delen en ergens begint het wekelijkse schrijfselgevoel ook weer te kriebelen, al beloof ik op dat gebied nog niets...

Ik was mijn creatieve inspiratie een beetje kwijt. Vorig jaar kwam er weinig uit mijn naaimachine rollen en sinds februari had ik zelfs helemaal mijn naaimachine niet meer aangeraakt. Oh ja, heel even nog. In mei kreeg ik een pocketcamera voor mijn verjaardag (omdat ik mijn spiegelreflex niet overal mee naar toe wil sjouwen) en maakte daar een hoesje voor van een Anna Maria Horner stofje.


Maar echt creatief was dat niet. Tot deze week. Ineens kreeg het me te pakken. Ik liep mijn naaikamertje binnen, trok een paar stofjes uit de kast en begon te knippen met alleen maar een vaag plan in mijn hoofd.
En dit is het geworden.Een joekel van een groene tas (de kleur is in werkelijkheid feller).


Hij sluit met een grote knoop.


En heeft een ritsvak aan de binnenkant.


Om hem wat speelser te maken, heb ik in de handvaten gordijnringen verwerkt.

Alle materialen komen van de kringloopwinkel, dus het is een goedkoop projectje. Maar ik ben er erg blij mee. Ik heb hem gisteren tijdens mijn wekelijkse boodschappenrondje gebruikt en hij bevalt prima. En nu... ja, nu jeuken mijn handen om nog meer tassen te maken. De inspiratie is terug!

2 opmerkingen:

  1. Fijn dat je er weer bent!
    En die tas...Heel mooi!
    groetjes, Franca.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Franca: Dank je wel en leuk dat je me alweer zo snel gevonden hebt!

    BeantwoordenVerwijderen