dinsdag 15 februari 2011

Out of Africa

 20110215 (2) (Large)

Op mijn stapel lagen ook een paar stofjes die ik vorig jaar (de tijd vliegt) mee nam uit Zuid-Afrika. Het is hoog tijd dat daar iets mee gebeurde.

Dus verknipte ik de bovenste, een veel te groot overschort en maakte er eerst een rokje van. Maar dat bleek raar te vallen en heel erg door te schijnen. Dus knipte ik nog wat verder en veranderde het in een schortje dat mij wel past.

20110215 (1) (Small)

 

De witte stof met de panelen was vrij simpel. Tasjes. Omdat het heel dikke stof is, gebruikte ik mijn overlockmachine en maakte tasjes zonder voering. Eenvoudig, maar zeer bruikbaar voor winkelen, bibliotheekbezoek en dat soort dingen.

20110215 (3) (Large)

De laatste lap was een ramp. Veel te grote print, synthetische stof. Ik had geen idee wat ik ermee moest. Tot ik het eens uitspreidde op tafel om het goed te bekijken. Duh! Tafelkleed. Ik had precies genoeg voor twee tafelkleden. Randje omzomen en klaar.


20110215 (4) (Large)

 

Weer iets van mijn lijst af. Nu die quilts nog…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten