woensdag 2 februari 2011

In mijn breimand

20110202 (2) (Large)

Eigenlijk was dat voetenbankje mijn breimand. Maar de kat heeft besloten dat hij daar wil slapen en hij is “not amused” als ik iets wil pakken. Dus heb ik maar eieren voor mijn geld gekozen en bij de kringloop een andere mand uitgezocht. Wel met deksel, want anders ligt de kat straks in mijn breiwerk.


20110202 (3) (Large) 

Die mand is knap vol, want ik had last van “startitis”. 


 20110202 (1) (Large)

Dit is het vest waar ik eind december aan begon. Het schiet lekker op, maar ik had behoefte aan wat andere dingen om mee af te wisselen (ik heb gehoord dat dat ook kan schelen in de pijn in mijn handen)


20110202 (4) (Large)

Soulemama kwam met een nieuw mutsenpatroon. En aangezien ik haar andere patroon al zo vaak gebreid heb, moest ik deze natuurlijk direct uitproberen.


20110202 (5) (Large)

Bij mijn kringloopvondsten zaten deze twee kleuren wol van het zelfde merk. Echte wol, dat zie je niet vaak. Ik wil er een trui van breien. Alweer voor mezelf. Ik weet het, ik moest me schamen.


20110202 (6) (Large)

Maar dit wordt een vest voor echtgenoot. Ik heb het idee om voor alle gezinsleden een vest te breien. Maar of ik dat ga redden weet ik nog niet.


20110202 (7) (Large)

 

En toen was ik ineens ook weer aan het haken geslagen. Dat kan ik eigenlijk niet echt goed, maar ik vind omavierkantjes wel erg leuk om te maken. Dus toen ik deze kleuren bij elkaar zag, besloot ik een reuze omavierkant te maken van twee bij twee meter. Dat moet dan een sprei op ons bed worden. Voorlopig heb ik nog even te gaan…

20110202 (8) (Large)

Onderin liggen mijn patronen en een etuitje dat een dierbare internet vriendin me stuurde. Ik gebruik het voor mijn schaar en andere kleine breibenodigdheden.


20110202 (9) (Large)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten