woensdag 7 juli 2010

Stapels en stapels

20100707 (7) (Small)

Om mezelf te stimuleren eens verder te gaan met allerlei naaiprojecten die half af zijn, of alleen nog maar in mijn hoofd bestaan, heb ik gisteren al mijn stofjes gesorteerd en de projecten waar ik mee aan de gang wil op een stapel gelegd. Het zijn er nogal wat.


20100707 (1) (Small)

 

:: stofjes waar ik rokken van wil maken

20100707 (2) (Small)

:: de quilts van de dochters waar ik vorig jaar de stofjes al voor kocht


20100707 (3) (Small)

:: ik weet nog niet wat dit moet worden, maar ik vind de stofjes zo mooi bij elkaar passen. Het zijn lakens dus ik kan er wel twintig tassen uithalen. Nog een quilt misschien?


20100707 (4) (Small)

:: en deze stapel. Ook een quilt. Zeker weten. Die kleuren passen zo mooi bij elkaar.


 

20100707 (6) (Small)

:: mijn stofjes uit Zuid-Afrika. Daar moet ik echt iets meedoen. Ik dacht eerst ook aan quilts, maar het blijken zeer synthetische stofjes te zijn en bovendien is de print van die bruine veel te groot. De witte heeft wel leuke panelen voor tasjes, vind ik.

20100707 (Small)

:: een tweede kussenslopen-quilt in wording. Die moet ook binnenkort echt af.

De oplettende kijker ziet op de bovenste foto nog een stapeltje blauw liggen. Die had ik er later bij gelegd. Dat moet een cadeautje voor iemand worden. Ik denk dat ik daar maar eens mee ga beginnen…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten