maandag 17 september 2007

Daniel

Sinds Spook dood is, vinden we het maar saai in huis, zo zonder kat. Daarom ging ik vandaag naar het asiel om er eentje uit te zoeken. Ik had een rijtje “eisen”. Het moest een binnenkat zijn (want dan houden we hem misschien ook echt binnen), een kater (wat dat vinden we leuk) en een oude kat (want als hij ontsnapt en doodgereden wordt – drie katten in anderhalf jaar! – hebben we hem tenminste nog een paar jaar (maanden?) buiten het asiel kunnen geven).

Er waren twee katten die voldeden aan deze criteria, maar deze wilde heel erg graag met me mee naar huis.  Vanaf het moment dat ik het hok binnenkwam, zat hij me aan te staren. De keuze was dus niet moeilijk.

Het asiel noemde hem Daniel, maar ik weet niet of hij bij ons zo blijft heten, want hij reageert er totaal niet op. Hij reageert wel als we “Beest” tegen hem zeggen, een bijnaam die is blijven hangen van onze vorige katten.

Hoe hij ook heet… Hij heeft het in ieder geval heel erg naar zijn zin hier en is al uitgebreid op onderzoek uit geweest.

IMG_0001 (Small) IMG_0003 (Small) IMG_0005 (Small) IMG_0009 (Small) IMG_0012 (Small) IMG_0013 (Small) IMG_0014 (Small) IMG_0015 (Small)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten