dinsdag 28 augustus 2001

Mijn eerste blogpost

Op 28 augustus 2001 schreef en plaatste ik mijn allereerste blogje (wat we toen nog een weblogstukje noemden). Daarna zouden er nog vele volgen.

Ik bouwde een haat-liefde relatie met mijn blog op en moest door de jaren heen mijn weg zien te vinden in wat ik wel en wat ik niet zou plaatsen. Er werden dan ook heel wat blogs gestopt en weer opgestart, waardoor er enorm veel teksten verloren gingen. Sommige heb ik later nog terug gevonden, maar lang niet alles vind ik nu nog geschikt voor publicatie. Dat zijn meer stukjes die in een dagboek thuishoren en niet op een openbaar blog.

Toch vind ik het jammer dat ik dat allereerste stukje niet meer heb. Je weet wel, omdat het toch wel bijzonder is om al zo lang te bloggen (ik schrijf dit in januari 2016). Maar wat ik toen schreef? Geen flauw idee. Het enige bewijs dat ik heb van mijn eerste allereerste begin is een screenshot van mijn archiefpagina (dankzij de waybackmachine). Maar kijk, daar staat het echt (onderaan):Geen opmerkingen:

Een reactie posten