maandag 20 mei 2019

WeekendavonturenOns weekend was zoals het de komende maanden zal zijn. We brachten veel tijd in het huis door. Echtgenoot denkt dat hij inmiddels zo'n 600 meter electriciteitsdraad in het huis verwerkt heeft en ik wil eigenlijk niet weten hoeveel vleermuizenpoep ik al van de muren en vloeren geschrobt heb.
Maar we namen ook de tijd om leuke dingen te doen, uit te rusten, bewust rond te kijken en te genieten van de mooie momenten.
Op vrijdagavond aten we wat bij Lagun (dat is niet ver van ons huis en ze hebben er betaalbaar en goed eten). Ik wil dat weerstation ooit nog eens na gaan maken bij ons huis. Ik kende een versie met een steen, maar deze past meer bij deze omgeving. Op zondag stopten we op tijd en gingen we naar Kokomo voor een drankje en wat life muziek. Dat is zo'n beetje ons vaste ritueel om het weekend af te sluiten. We kwamen er kennissen tegen die met een hele groep waren en leerden via hen weer wat boeiende nieuwe mensen kennen.
Tussen de bedrijven door ging ik af en toe zitten voor een stukje breien-met-uitzicht. Gewoon, omdat het kan.
Ik geloof dat we dat balanceren tussen werk en ontspanning eindelijk een beetje onder de knie beginnen te krijgen, in ieder geval in het weekend.

Nu nog zorgen dat het deze (zeer drukke) werkweek ook lukt...

Ik wens jullie allemaal een fijne week!

4 opmerkingen:

 1. Klinkt goed.
  En de kleuren van je breiwerk passen perfect.
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat viel mij ook op. Toen ik ermee begon (in januari) vond ik die kleuren niet mooi, maar nu dus wel ;-)

   Verwijderen