dinsdag 21 mei 2019

Het is in ieder geval afIn januari zat ik in een breidip. Nou ja, eigenlijk zat ik helemaal in een dip. En ik begon dus zomaar wat te breien, in de hoop dat dat zou helpen. Ik zocht wat restjes dikker katoen bij elkaar en deed iets met strepen dat een rechthoek zou moeten worden. Geen idee wat het zou worden.
Dat hielp helemaal niet. De halve rechthoek bleef maanden lang in mijn breimand rondslingeren.

Maar dit weekend zocht ik iets om mee te nemen naar het huis. Ik ben ook bezig met een poncho van wol, maar dat is zo slecht te wassen en het huis is... eh... nogal smerig.
Ik dacht eigenlijk maar weer wat pannenlappen op te zetten, want ik heb er zelf een paar nodig en mijn familie krijgt ze graag als cadeautje.  Maar toen zag ik de rechthoek liggen en besloot die mee te nemen.
Mijn breidip is in ieder geval voorbij (de andere dip ook). Gisteren maakte ik hem af, vanochtend hechtte ik de laatste draadjes af. En nu heb ik dus een rechthoek.

Maar ik weet nog steeds niet wat het is.

Het is groot genoeg om op te staan (voor mij) , dus een badmatje zou kunnen (misschien nog een extra rand of laag stof op de achterkant?). Het past ook onder/naast mijn afdruiprek (voor de bekers en glazen, daar gebruik ik nu andere doeken voor).

Nou ja, wat het ook is. Het is af. En dat is ook fijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten