woensdag 14 november 2018

pauze


Omdat ik eindelijk door heb dat er maar 24 uur in een dag gaan en maar 7 dagen in een week en dat ik daar écht niets aan kan veranderen, ga ik Huishoudhobbels op pauze zetten.

Die beslissing was niet gemakkelijk, want ik had zulke mooie plannen voor dit blog. Maar toen ik mezelf serieus afvroeg wat ik zou doen als ik maar één van mijn (vele) bezigheden mocht kiezen (wat eigenlijk tijdtechnisch ook het geval is) ging mijn voorkeur toch echt uit naar fictie schrijven. Dus ga ik me daar voorlopig op richten, met als extraatje (als dat tenminste vol te houden is) een wekelijks 'schrijfsel' (column), want dat is mijn tweede voorkeur en dat heb ik jarenlang ook met heel veel plezier gedaan. Eigenlijk ga ik dus terug naar mijn roots en dat voelt best goed.

De schrijfsels en ander schrijfnieuws (wist je al dat er in het voorjaar een nieuwe feelgood roman verschijnt?) zijn te lezen op mijn andere website Geertrude.nl

De artikelen over schoonmaakschema's en opruimen blijven hier gewoon online staan en misschien heb/neem/maak ik nog tijd om te zorgen dat er nette links op de voorpagina komen te staan.


(foto van Pexels.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten