vrijdag 2 november 2018

{mode} Combinaties met een geruite rok


Ik zeg vaak dat ik een hekel heb aan winkelen voor kleding, maar dat is niet helemaal waar. Ik heb een hekel aan het hele gedoe eromheen. Pashokjes, uitkleden, aankleden, verhit hoofd, haar alle kanten uit (statisch), zere voeten. Online shoppen maakt het allemaal iets gemakkelijker, maar je blijft aan dat passen vastzitten.
Toch vind ik het wel leuk om naar kleding te kijken en combinaties te maken. Vandaar dit proefballonnetje op mijn blog. Ik koos een rok die me leuk leek en zocht er 8 verschillende kledingstukken bij.
En realiseerde me toen dat al die kledingstukken ook heel leuk staan op een spijkerbroek of een grijze pantalon. Waarmee ik dus eigenlijk een soort capsule wardrobe gecreƫerd heb... Als je er dan nog drie simpele t-shirts (wit, zwart, grijs) bijkoopt, kun je eindeloos combineren. Maar goed, eigenlijk draaide het voor mij dus om die leuke rok en wat ik daar eventueel bij zou willen kopen.

Disclaimer: ik heb dit puur visueel gedaan, ik weet dus niet of het in werkelijkheid ook zo goed bij elkaar past als ik van de plaatjes af dacht te kunnen zien.


Uitgangspunt: Rok met pied de poule print(€ 39,95)

1. Promiss coltrui zwart (deze moet je eigenlijk groter bekijken -even klikken-, er zitten mooie diagonale ribstrepen in, die op deze foto wegvallen) (€ 59,95)
2. Promiss blouse wit met contrasterende strepen (normaal € 69,95 nu €40,-)
3. Coolcat fluwelen jasje zwart (€ 59,99)
4. Mango trui rood (€ 35,99)
5. Promiss blouse rood strik (€ 69.95)
6. Cassis jasje (imitatieleer/wol look) zwart (€ 69,99)
7. LTB spijkerjasje wit (€ 59,95)
8. Freequent trui zwart (€ 39,95)

Welke combinatie zou jij het liefst dragen?

(dit artikel bevat affiliatelinks - klik hier voor meer informatie daarover) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten