maandag 10 september 2018

Mijn leven op dit moment


Steeds als ik denk dat het leven niet hectischer kan worden, blijk ik dat verkeerd te hebben gezien. Ons leven op dit moment is een mix van leuke dingen (ja, toch ook wel) en heel veel gedoe. Echtgenoot is afwisselend ziek en zo vol energie dat hij niet bij te houden is (voor mij dan). Het huis gaat waarschijnlijk volgende week in de verkoop (als ik de laatste dingen opgeruimd, schoongemaakt en gewied heb) en daar heb ik zeer gemengde gevoelens over, maar geen tijd om daarbij stil te staan. We hebben weer een paar weken op Curaçao gepland staan, en het zou zomaar kunnen dat we daarvoor of vlak daarna moeten verhuizen naar een tijdelijk plekje ergens in Nederland (dat hebben we dus nog niet geregeld, want dat weten we nog niet). Verder heb ik regelmatig een redactieklusje (waar ik erg blij mee ben!) en eigenlijk nog een berg schrijf- en blogplannen. Maar ik denk dat het nog even duurt voor ik aan dat laatste toe kom.
Wat ik hiermee wil zeggen? Dat ik echt wel regelmatig wil bloggen. Dat ik elke dag wel iets bedenk wat ik zou willen schrijven/fotograferen/bespreken. Maar dat het er simpelweg even niet van komt. Breien doe ik trouwens ook vooral op de Spoedeisende Hulp. Het opgewonden stukje dat ik daarover wil schrijven zit ook nog in de pijplijn, maar in ieder geval kun je gemakkelijk een hele muts breien als je daar vijf uur (!) doorbrengt zonder dat er echt iets gedaan wordt.
Nou ja. In ieder geval. Het loopt zoals het loopt en het komt vast wel goed. En zodra het weer een beetje goed komt, zal ik dat hier weer melden. Maar ik kan niet beloven dat dat volgende week al is...

3 opmerkingen:

 1. Ik loop hopeloos achter geloof ik, want ik lees allerlei wederwaardigheden die ik nog niet gelezen had. Wat fijn dat je man zich zoveel beter voelt sinds de operatie. Vervelend dat jij je oorontsteking nog niet helemaal kwijt bent. Dochter had vorige winter dubbele oorontsteking en dat was mega-pijnlijk. Ik ken het niet, dus moest afgaan op wat me verteld werd.
  Dus jullie hebben besloten om het huis te verkopen! O ja, dat zal zeker met gemengde gevoelens zijn. Wat vinden jullie dochters er van. Voor hen is er dan ook geen ouderlijk huis meer.
  Onze eerstgeborene zegt dat ze altijd bij ons blijft wonen en nooit uit huis gaat. En dat zij dan genoeg geld heeft om voor ons te zorgen. Haar kennende, zou het zomaar zo kunnen gaan :-D
  Wat ik zelf zo jammer vind, als ik te weinig tijd heb om ideeen uit te werken tot volwaardige blogartikelen, is dat ze hun momentum verliezen. Tegen de tijd dat ik er dan aan toe ben, weet ik soms net de essentie niet meer te pakken. Dan hoeft het vaak al niet meer. Dat vind ik jammer.
  Nou succes met alles en vooral met herstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. chaos waar je rust wilt.
  Maar het komt vast goed.
  Dat je huis verkopen ook een pijnpuntje is snap ik helemaal.
  Nu maar hopen dat jullie droom van een fijn leventje op Curaçao snel uit mag komen.
  Wens jullie rust, veel gezondheid en overzicht toe!
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt idd allemaal heel spannend....

  BeantwoordenVerwijderen