donderdag 23 augustus 2018

Een to-dolijst in foto's

Drie dingen die ik vandaag moet doen:

1. kiezen met welk garen ik de volgende muts ga breien (ik zei het al, ik moet stoppen met breigaren kopen)


2. Deze puinhoop opruimen (wat er achterbleef van onze vroegere slaapkamer nadat we het bed en de kledingkasten verwijderd hadden - ja, het is een rommel, alles wat in de rest van het huis in de weg stond is in de loop van de tijd naar boven verhuisd).


3. foto's uitzoeken en in de kleinere albums doen (van die vier vakken onderaan mogen er maar maximaal twee overblijven)


En nog iets met voorbereiden op morgen, maar daar denk ik liever niet teveel aan.

(we werden maandag gebeld door het ziekenhuis: er was ineens ruimte in het operatieschema en echtgenoot was de eerste op de wachtlijst die op zo'n korte termijn tijd vrij kon maken. Fijn dat het wachten sneller voorbij is dan we dachten, maar het komt nu ineens wel heel dichtbij...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten