maandag 20 augustus 2018

de week in foto's - week 33

Man, man, man. Wat een week. Zo ongelooflijk druk. Zo druk dat er bijna geen foto's van zijn.
Ik had een enorme berg redactiewerk en een achterstand in de boekhouding die dringend bijgewerkt moest worden, ging een half dagje bij iemand anders helpen schoonmaken, worstelde (nog steeds) met een oorontsteking en hielp echtgenoot met klussen.
Echtgenoot maakte de technische ruimte af en verhuisde de wasmachine uit de keuken naar zijn definitieve plek. Daardoor kwam er in de keuken plaats voor een vaatwasser, die hij meteen bestelde en (na aflevering) inbouwde. Ik weet nog niet of ik het ding dagelijks ga gebruiken (vanwege stroomverbruik), maar deze week was het een uitkomst.
Want we deden ook nog wat aan de achterkamer (understatement). Die ging van dit:


via dit


naar dit (wat een behangetje al doet)


naar dit (en een vloer!)


en uiteindelijk dit ( een slaapkamer!)


Helemaal klaar is het nog niet, maar de grote renovatie is voorbij. En dat is een enorme opluchting.

Als alles echt klaar is, zal ik beter foto's maken en eens zoeken naar echte voor-foto's, maar voor nu wilde ik dit toch even delen ;-)  Zo blij mee.

Breien deed ik trouwens ook nog. Tussen het klussen door (vandaar die bijzonder gedecoreerde broek)


Plannen voor deze week? Puinruimen in de rest van het huis. Ik ga niet eens foto's laten zien van de troep, want die is echt te erg. Uitzoeken, weggooien en opbergen dus. En dan meteen een grote schoonmaak eroverheen, denk ik.
Ik heb nog een klein beetje redactiewerk af te ronden, dat moet echt gebeuren. Ik wil de boekhouding weer netjes elke week doen en dan wil ik ook nog wat gaan schrijven. Boek 11 heeft nog steeds geen einde en eigenlijk wil ik dit jaar echt meedoen aan de verhalenwedstrijd van het Valentijngenootschap en die deadline begint toch echt in zicht te komen.
Meer uren in een dag en meer dagen in een week zou handig zijn ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten