Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

{creatief} 52 mutsen :: 31 - opwaartse spiraal
Deze was erg leuk om mee bezig te zijn.
Er zijn waarschijnlijk allerlei patronen voor in omloop, maar mijn simpele manier om dit te bereiken is één steek te weinig opzetten voor een boord (deze is 4 recht, 4 averecht, ik zette 71 steken op met naald 5) en gewoon rond blijven breien. De spiraal ontstaat dan vanzelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)