Geertrude Verweij over schrijven, lezen en leven

52 mutsen :: 34 - felblauwWat kan ik over deze muts zeggen? Niet veel. Ik vind de kleuren van de wol zo mooi, dat ik een heel simpele muts breide. Meer heeft die wol niet nodig, als je het mij vraagt.
Het is garen Rachel van Zeeman, maar zo te zien hebben ze het niet meer. Ik zette 80 steken op met naald 5 en breide een rib van 4 recht, 4 averecht tot het kleurverloop helemaal op blauw zat. En daarna hield ik het bij een simpele tricotsteek.
Dit zou weleens een nieuwe kandidaat voor mijn 'deze-hou-ik-zelf' lijstje kunnen zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je wilt reageren!
Ik lees alle reacties en meestal antwoord ik ook, al kan dat soms een paar dagen duren.

Helaas moeten sommige mensen 'bewijzen dat ze geen robot zijn' door op plaatjes te klikken.
Sorry daarvoor, ik kan het niet uitzetten (heeft met cookie-instellingen van blogger te maken).
Mailen mag ook altijd (geertrude@geertrude.nl)