maandag 21 mei 2018

{creatief} 52 mutsen :: 17 - nog meer gestreepte restjes
En nog meer strepen. Ik ben nu eenmaal erg van  de restverwerking...
Garen: Tweed van Zeeman in grijs en wit, 78 steken op naald 4.

Ik loop een beetje achter met mijn "muts per week" project. Vooral met posten overigens. Vorige week was week 20 en ik heb er nu 20 gemaakt, dus dat klopt precies. Ik zou er natuurlijk gewoon vier tegelijk kunnen laten zien zodat ik weer bij ben, maar ik ben bang dat ik dan straks een paar weken helemaal niets heb voor de creatieve stukjes op maandag. Want het mutsen breien schiet er een beetje bij in de laatste tijd.
Ik liep eigenlijk heel erg voor, muts 20 breide ik al in april. Maar ik ben nu eenmaal iemand die het liefst maar aan één project tegelijk werkt. En dus maakte ik eerst mijn vest af en ben ik nu met iets anders bezig dat veel meer tijd kost dan ik hoopte (daarover later meer).
Maar zodra dat ene project af is (nog een week, mischien twee) ga ik weer even alleen maar mutsen breien. Heel veel mutsen. Want om eerlijk te zijn mis ik het best wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten