donderdag 19 april 2018

in mijn tuin


Eén van de klussen op onze moet-voor-het-huis-in-de-verkoop-kan-lijst (die nog steeds alleen in ons hoofd bestaat, omdat opschrijven betekent dat ik alle details onder ogen moet zien) is de tuin. Daar ben ik van april tot oktober sowieso ieder jaar heel wat uren aan kwijt, maar nu is het extra belangrijk dat het netjes is (even geen experimenten met groente tussen de bloemetjes dus).
Ja, die tuin ga ik wel missen. En dus krijgen jullie de komende tijd een stroom van tuinfoto's. Want nu kan het nog.
Ahem. Ik doe maar even alsof mijn archief niet volstaat met "in de tuin" fotoblogjes. Ik vind het nu eenmaal heerlijk om met mijn camera door de tuin te dwalen en te zien wat er groeit en bloeit. En dat krijgen jullie dan iedere zomer op je blogbord. Mag vast niet van de bloggoeroe's, tenzij ik er allerlei informatie bijgeef. Maar ik heb absoluut geen verstand van tuinieren (ik doe maar wat), dus dat zit er niet in. En ik vind foto's maken van bloemetjes veel te leuk om het te laten.
Wat wil ik hiermee zeggen? Geen idee eigenlijk. Gevolg van teveel nadenken over het hoe en waarom en waar naartoe van mijn blog en dan iedere keer beseffen dat ik steeds terugkeer naar dezelfde soort onderwerpen.
Eigenijk is het ook niet zo ingewikkeld. Moet kunnen toch? Mijn blog, mijn regels. Wie het niet boeiend vindt, slaat deze stukjes maar over.
Dus. Deze week in mijn tuin:
4 opmerkingen: