donderdag 22 maart 2018

Drie op donderdag :: vrijdagse visites

We zijn eigenlijk heel saaie mensen. Zelfs op een eiland waar zóveel te doen is, hebben we zo onze vaste gewoontes. Op vrijdagavond bijvoorbeeld, vieren we graag dat het weekend begonnen is op de Boulevard bij Seaquarium Beach.
Patatje bij Aloha, drankjes bij Wet & Wild. En tussendoor een wandelingetje langs het water om een paar visites af te leggen.

:: Vissen


Het stikt daar werkelijk van de vissen. Dit is geen vijver of andere afgesloten plek, dit staat gewoon in verbinding met open zee. Maar blijkbaar is er veel voedsel te vinden, want je kunt er altijd veel en allerlei soorten vissen zien.

:: Leguanen


Er zit er altijd wel eentje, meestal meer. Ik heb wat met die beesten. Ze zijn zo lelijk dat ik ze eigenlijk heel mooi vind. Wat onzin is, maar toch waar. Als je ze vaker ziet en goed kijkt, zie je dat ze allemaal verschillend zijn.

:: ZeehondenDeze leven helaas wel in gevangenschap. Maar ze lijken er redelijk vrolijk onder te zijn. Toen ik deze foto nam lagen ze een dutje te doen in het water. De ene hield zijn neus boven water om te ademen, de andere bewoog zijn kop op en neer om af en toe een hap adem te nemen. Ik zou niet kunnen zeggen wie de handigste methode had gevonden, ze leken allebei heerlijk ontspannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten