vrijdag 2 maart 2018

Curaçao :: random foto's

Omdat we hier al vaker geweest zijn en omdat we ook regelmatig gewoon hele dagen aan het werk zijn, houd ik alles behalve een fotografisch dagboek bij. Soms maak ik bijna een week geen foto's, soms merk ik dat ik alweer hetzelfde gebouw of hetzelfde vogeltje nog mooier in beeld probeer te krijgen.
Vandaag een selectie van foto's die ik nog niet op mijn blog gezet had, maar toch wel graag wil delen.

1 :: duif met bril. Ze kunnen je zo diepzinnig aankijken...


2 :: Kerk in Punda. Maar volgens mij is het op dit moment in gebruik als ministerie van iets.


3. Cinemax. Prachtig gebouw, maar totaal vervallen. Ik zou hier graag eens op mijn gemak achter de hekken (dat mag dus niet) foto's maken.4 :: zonsondergang. Hoort erbij ;-) We gaan iedere vrijdagavond naar het strand om de zon onder te zien gaan (en voor een patatje en een drankje), maar geen enkele zonsondergang is hetzelfde. Het blijft genieten.


5 :: gebouw op de hoek van de Handelskade. Ik las een historische roman over Curaçao in het begin van de 18e eeuw (waarover later meer) en vraag me nu van ieder huis af of het er toen al stond. In dit geval is het antwoord ja (er staat een jaartal op de gevel om de hoek). Hoe dan ook, het is een mooi gebouw en bovendien heel netjes onderhouden.::  ::  ::  ::  ::  ::  ::  ::  ::  ::  ::  ::  ::  ::  ::  ::  :: 
Bovenstaande foto's zijn allemaal gemaakt met de voorloper van deze camera en een klein beetje bewerkt met Gimp.
Ook eens rondkijken op ons prachtige eiland? Je vindt voordelige reizen naar Curaçao (en andere bestemmingen) bij Corendon en D-reizen.

(deze post bevat één of meerdere affiliatelinks, kijk hier voor meer informatie daarover)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten