maandag 5 maart 2018

{creatief} 52 mutsen :: 8 - Verdraaid simpelHet leukste van al die mutsen breien vind ik beginnen aan een nieuwe. Bol wol in mijn handen, breinaalden startklaar. Wat zal ik er nu weer eens mee gaan doen?
Deze stoere blauwe wol moest niet teveel gedoe hebben, vond ik. Het werd dus een slouchy muts, met een simpele rand. De rand is 1 recht, 1 averecht, maar de rechte steken zijn gedraaid gebreid waardoor de ribbels veel duidelijker zijn. Daarna gewoon doorgebreid tot ik hem lang genoeg vond.
Een Amerikaanse breivriendin zei dat ze het gevoel had dat deze mutsen warmer zijn dan de gewone strakke. Ik weet niet of het waar is (want ik draag hier geen mutsen, tenzij ik ze voor mijn blog moet fotograferen ;-)  ), maar ik begin dit soort mutsen wel steeds leuker te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten