maandag 26 februari 2018

{creatief} 52 mutsen :: 7 - rib met een randje (gratis patroon)Muts nummer 7 is weer eens iets heel anders... Eigenlijk heel simpel een rib (3 recht, 3 averecht), maar met steeds een randje andersom ertussen voor de broodnodige afwisseling. Ik vind het wel een leuke muts geworden. Dit is het soort muts dat mijn man graag draagt. Als het weer in Nederland nog even zo biljft, ga ik deze tijdens onze terugreis maar voor hem in de handbagage doen, denk ik (van 25+ naar onder nul, brr!)

Ook maken? Dat kan! Het patroon kun je hier gratis downloaden.De muts waar ik je twee weken geleden het patroon van beloofde staat nu ook online: die vind je in de blogpost over die muts.

En nu? Muts 8 ligt al klaar om gefotografeerd te worden, maar daar moet ik altijd zin voor maken. Het valt niet mee om een beetje redelijke foto te maken van je eigen hoofd ;-) (ik ben nog op zoek naar een etalagekop of zoiets om het gemakkelijker te maken)
Ondertussen ben ik bezig met muts 9. Dat gaat best, zo in de zon.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten