woensdag 24 februari 2016

Nog een boodschappennetje

Tja, veel boeiender kan ik het niet maken, vandaag. Eigenlijk hebben jullie deze al gezien, maar dan in het paars. Na de eerste kreeg ik van verschillende kanten hints dat men ook wel zo iets kon gebruiken. Dus breide ik er nog maar eentje, nu in het wit.


En omdat ik van beide keren nog redelijk wat garen over had (en dat waren al weer restjes van mijn trui - ik ben erg van de restverwerking ;-) ), ben ik nu bezig aan een tweekleurige.
Het is leuker om ze te breien dan om ze te bekijken, denk ik...

2 opmerkingen:

 1. Ik vind het een hele leuke tas.
  Las net ook je stuk nog over :tijd te kort. Wat doe je ontzettend veel.
  De tijd gaat snel maar ik heb niet de drive om te proberen veel in een uur te stoppen , soms denk ik wel eens : ik laat de tijd verglijden.
  Mijn energielevel is ook niet behoorlijk hoog. Ik ben van het "rustige"
  Daarom blijft er regelmatig iets liggen.
  Je haar staat echt leuk zo , schreef ik al eerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Och, als je het zo opschrijft lijkt het veel maar ook ik moet regelmatig even zitten. Ik kan alleen slecht helemaal niets doen, dus als ik zit uit te rusten van het poetsen of tuinieren, pak ik een breiwerkje of een boek, of schrijf ik een opzetje voor een blog of een verhaal. Hm... ja, zo klinkt het alsnog alsof ik veel doe ;-)
   In ieder geval is er niets mis met rustig aandoen, hoor! Iedereen heeft zijn eigen tempo en ik kan ook nog steeds met jaloezie kijken met mensen die in mijn ogen dan weer zo vreselijk veel doen.
   Fijn dat je mijn haar leuk vind. Ik ben er zelf ook blij mee.

   Verwijderen