maandag 11 januari 2016

schrijfnieuws :: Valentijnfestival


Op 13 februari vanaf 13.30 uur wordt weer het jaarlijkse Valentijnfestival gehouden, deze keer in Ermelo (Stationsstraat 137). Kaarten kosten 7,50 en geven recht op een goodiebag ter waarde van 20 euro. Het exacte programma is nog niet bekend, maar in ieder geval is er een romantische markt, een optreden van deze groep (klinkt goed als je het mij vraagt) en de uitreiking van de valentijnprijs 2016.
Ook zullen er verschillende schrijfsters van het Valentijngenootschap aanwezig zijn, waaronder ik, voor een "meet & greet". Mocht je erheen gaan en mij willen spreken, laat het dan even weten, dan zorg ik dat we elkaar ontmoeten.
Kaarten kun je hier bestellen.

Weggevertje

Ik mag een vrijkaartje voor het festival verloten.Wil je ook kans maken? Laat dan hieronder een reactie achter.

Valentijnprijs

Hoewel er twee boeken van mij op de longlist stonden, heb ik helaas de shortlist niet gehaald. De genomineerden zijn Blind Vertrouwen van Elly Koster, De trein van 12:10 van Johanna A. van Archem, Dochter van de sterren van Reina Crispijn, Drijfzand van José Vriens en Voorbij de duisternis van Sandra Berg.
Op de website van het Valentijngenootschap kun je op één van deze schrijfsters stemmen.

Mocht je vinden dat één van mijn op de longlist geplaatste boeken  (Alles onder controle of Thuisgekomen) de prijs verdient, kun je daar ook op stemmen. De niet-genomineerde met de meeste stemmen krijgt de zogenaamde wildcard en heeft ook nog kans op de prijs. Stemmen kan via deze link.

P.S. Het zal vaste lezers van mijn blog misschien wel opgevallen zijn dat ik wat dingen heb aangepast. Daar kan ik natuurlijk heel lang over uitweiden, maar het komt er eigenlijk gewoon op neer dat ik mijn persoonlijke blog en mijn schrijverswebsite heb samengevoegd.
Voor mensen die schrijfnieuws via e-mail ontvingen, verandert er niets, want die krijgen alleen die specifieke categorie berichten binnen. (Als het goed is heb ik -met allerlei omwegen- gezorgd dat jullie geen enorm lange e-mail met berichten die terug gaan tot begin 2014 hebben gekregen. Mocht dat toch wel gebeurd zijn bied ik mijn oprechte excuses aan. Het is in ieder geval eenmalig.)
Alle andere lezers krijgen af en toe een extra schrijfgerelateerd berichtje, maar dat hoort tenslotte net zo goed bij mijn leven als breien, foto's maken en tuinieren.


4 opmerkingen:

 1. Jammer dat Ermelo zo (veel te) ver ligt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Vorig jaar vond ik het een leuke bijeenkomst. En als ik het programma van dit jaar zie, valt het me op dat er nog meer wordt georganiseerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat klopt. Er is een markt en de mogelijkheid om creatieve workshops te volgen. Ik heb er zin in!

   Verwijderen