vrijdag 4 oktober 2013

Thuis ver van huis

20131004 (3) (Large)

We hebben een heerlijke porch, goed op de wind, zodat we veel buiten kunnen zitten. Meestal zitten we hier te werken. Dat is goed te doen, behalve een paar uurtjes in de ochtend, wanneer het licht te sterk is om iets op een beeldscherm te kunnen zien.

20131004 (1) (Large)

De slaapkamer heeft een open kledingkast. Als we hier langer dan een maand zouden blijven, zou ik er een gordijntje voor maken, want ik ben bang dat die stapeltjes niet lang zo netjes blijven… (maar ik doe mijn best). Maar het bed ligt goed en de airco kan weer op de juiste temperatuur ingesteld worden.

20131004 (4) (Large)

Foto’s van de dochters, stapeltje boeken (minder dan de bedoeling was, maar de koffer werd te zwaar), breiwerkje. Mijn manier om van elke plek een beetje thuis te maken.

Allemaal een heel fijn weekend gewenst!

10 opmerkingen:

 1. Zo zou ik het ook doen met wat kleine spulletjes een eigen "huis"gevoel te scheppen.
  Ziet er vrolijk uit, hoop dat je de 2e nacht goed geslapen hebt. Scheelt ook veel huishoudelijk werk zo'n optrekje en geen tuin te onderhouden. heerlijk toch!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ze houden hier van kleur, dat is wel leuk. Alle huizen hebben vrolijke kleuren aan de buitenkant en de aankleding is ook vaak een stuk bonter dan wij het zouden doen. Dit optrekje is qua vierkante meters niet zo heel veel kleiner dan ons eigen huis (het is smal, maar diep), maar wel gemakkelijker te onderhouden. En die tuin... tja, die zou ik wel missen als dit onze definitieve woning was, maar een maandje vrij van het onkruid wieden is inderdaad wel lekker.

   Verwijderen
 2. jaloooers :-) ben ik... zaliggggggg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zalig, absoluut! En dan heb ik nog geen foto's van het zwembad laten zien... ;-)

   Verwijderen
 3. Jullie daar ook een heel fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een van de eerste dingen die wij inpakken wanneer wij op reis gaan zijn foto's van onze dochters en ons kleinkind. Zodra we ergens een kampeerplek gevonden hebben (wij reizen meestal rond) pak ik als eerste de foto's er weer bij en geef ze een mooi plekje. Evenals wat boeken, tijdschriften, hetzelfde wekkertje dat altijd meegaat en meer van dat soort dingen. Leuk dat ik dat ook eens bij iemand anders zie. Een goed en zonnig weekend gewenst! (O ja, ik ben bezig met een blog over de Liebster Award. Kan even duren...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zonnig is het hier zeker ;-) (bij jullie ook wel begreep ik, dat scheelt). En doe maar rustig aan met dat blog, zoals ik al zei, ik hou niet van het idee dat er dwang achter zit. Gewoon doen wat je zelf prettig vindt, het is jouw blog ;-)
   En leuk dat jij dat ook doet. Op vakantie heb ik er minder behoefte aan, maar nu waren het de eerste dingen die ik ingepakt heb.

   Verwijderen
 5. Oh wat supergeweldigfantastischleuk om te lezen!!!
  NaTUUUUUUUUUUURlijk kun je daar wennen, pfffffffffff, zon, zee en gezelligheid, wat wil een mens nog meer ;) Geniet er lekker met volle teugen van en wie weet.....
  Ik ben niet zo veel meer aanwezig hier maar probeer geregeld bij te lezen, enjoyyyyyyy :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, genieten gaan we zeker. En tot mijn grote verbazing went de warmte in ieder geval snel, al zweet ik peentjes als even de afwas doe. We zullen zien hoe het verder gaat. ;-)

   Verwijderen