dinsdag 24 september 2013

Drie Dingen op Dinsdag ~ tadaah!

Mijn doel is bereikt. Drie dingen die al maanden op mijn lijstje stonden zijn eindelijk gedaan. Het hielp echt om elke week verantwoording af te moeten leggen. Dit ga ik zeker vaker doen (al wordt het volgende maand iets anders, maar dat horen jullie volgende week dan wel).

De voor- en nafoto’s zijn helaas wat minder dramatisch dan ik gehoopt had (hoe doen die Amerikaanse bloggers dat toch?), maar met het werkelijke resultaat ben ik echt heel blij.

Wat ik deze maand wilde doen:

1. muren kantoor verven

Voor:

20130903 (1) (Large)

Na (het is effen wit, echt waar. De vlekken die je ziet komen door de zon die door het raam scheen toen ik de foto maakte):2. gangetje opruimen

Voor:

20130903 (3) (Large)

Na (tja, je ziet niet echt veel verschil, maar dat is er dus wel. We kunnen alles weer vinden en er valt niets meer op mijn hoofd als ik iets pak):3. carport opruimen

Voor:

20130903 (2) (Large)

Na (hier ben ik echt blij mee, wat een verandering!):

20130903 (2) (Large)

En? Hebben jullie deze maand nog dingen aangepakt die al maanden op je lijstje stonden?


6 opmerkingen:

 1. Dat is een hele verandering/verbetering, zeg! Echt heel goed gedaan! Wat ik heb gedaan na maanden er tegenaan hikken/er over nadenken? Me opgegeven voor een cursus pedagogiek! En er meteen aan begonnen! Mijn doelde komende maand: de achtertuin opruimen (=hard nodig)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Oh, maar jij hebt dan ook echt iets bereikt, want dat soort dingen kan inderdaad ook maanden blijven hangen. Pedagogie lijkt me echt heel boeiend.

   Verwijderen
 2. Het is toch duidelijk te zien hoor! Het zijn gewoon heel veel spullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zo kun je het ook zien ;-) Dat krijg je als je met vier volwassenen in een klein huis zonder zolder en/of garage woont.

   Verwijderen
 3. Zo, je hebt ├ęcht veel werk verzet, ook al had je op de foto's meer resultaat willen zien.
  De carport is heel duidelijk opgeruimd. Ik kan me voorstellen dat je daar blij mee bent.
  Ik heb net een handwerkswap afgemaakt. Daarover later meer op mijn blog.
  Verder probeer ik woorden te vinden voor heel veel mooie blogonderwerpen (en het werk wat daar bij hoort), maar die woorden willen nog niet zo goed komen. Tenminste niet in de goede volgorde ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, lastig is dat. Ik ken het gevoel, je weet precies wat je wilt zeggen, maar het komt niet goed op je beeldscherm terecht. Sterkte ermee ;-)
   En ik ben benieuwd naar je handwerkswap. Ooit, als ik meer tijd heb, wil ik ook eens aan dat soort dingen meedoen...

   Verwijderen