donderdag 23 mei 2013

In de krant

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Leuk stukje en het maakt me nieuwsgierig ;)
  Ik ga eens op zoek naar je boeken, lijkt me heel leuk om te lezen ;)
  Geniet er lekker van hoewel je alweer druk met je volgende boek bent begreep ik!
  SUCCES ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ja, ik ben al weer bezig met het volgende boek. Sterker nog, er staat er al eentje kant en klaar voor het najaar en ik ben halverwege de volgende. Voorlopig ben ik nog niet uitgeschreven ;-)

   Verwijderen
  2. Geweldig!!! Helemaal leuk!
   Nee, maar goed ook, dat je nog niet bent uitgeschreven, hihihi, lijkt me idd heerlijk om te doen als je het kan! Knap hoor, dikke vette bewondering voor je ;)

   Verwijderen
 2. Echt leuk! Nou ga ik eens hier in de bieb kijken. Misschien kan ik hem daar ook vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tegenstelling is nog niet in de bieb, ik denk over een maandje (of twee). Ik wacht nog (in spanning, zoals altijd) op de biblionrecensie. Mijn andere boeken zijn wel in de meeste bibliotheken te leen.

   Verwijderen