vrijdag 22 februari 2013

Bijna klaar en even pauze


De laatste fase van een manuscript... Altijd weer een lastig moment. Bijna klaar om los te laten.

Ik denk dat het tijd wordt om een officiele blog/sociale-media-pauze in te stellen. Misschien onnodig, want ik blog, tweet, update en reageer al niet echt veel meer. Voor jullie (vrienden, volgers, lezers) verandert er dus weinig.
Maar ik ben er zelf in gedachten wel steeds mee bezig en daar heb ik eigenlijk helemaal geen tijd (en energie) voor. Ik weet nu al dat maart een nog heftigere maand gaat worden dan februari. Gelukkig niet alleen met nare dingen, dat scheelt dan weer, maar wel met genoeg deadlines, taken en activiteiten op de agenda om me druk bezig te houden. En daar zal vast nog wel van alles bijkomen, want er gaat nu eenmaal nooit iets zoals ik het gepland heb.
Ik heb nog overwogen om net als in de herfst een fotoproject te starten met '30 dagen lentefoto's', maar ik had niet het gevoel dat ik daarmee echt veel mensen blij maakte. Het was wel heel erg een staaltje 'blogvulling' en daar ben ik zelf ook niet zo dol op ;-)
In plaats daarvan ga ik dus gewoon melden dat ik er even tussenuit ga. In april hoop ik er weer te zijn.


1 opmerking:

  1. i'll try to send you an email ever now and then while you are working hard. :)

    BeantwoordenVerwijderen