maandag 26 november 2012

Eindelijk af


Breien is rustgevend. Zeggen ze. Daar ben ik het gedeeltelijk mee eens. Ik vind het inderdaad een heerlijk ontspannend werkje. Maar ik heb ook gemerkt dat ik er niet het geduld voor op kan brengen als ik echt heel erg gestrest (ja, dat schrijf je zo - wist ik ook niet). Vandaar dat de col waar ik in september zo enthousiast mee bezig was, een tijdje bleef liggen. Want ik was dus een beetje (boel) gestrest. En ziek en moe en... Nou ja, daar ga ik jullie niet mee vermoeien. In ieder geval was mijn breizin volkomen verdwenen.
Gelukkig gaat het nu weer een stuk beter. Zo goed zelfs, dat ik mijn breiwerk weer oppakte en daar eindelijk weer eens ontspanning in vond.
Dus maakte ik de col af en begon toen aan een bijpassende muts (ik schreef het al eerder, ik brei graag mutsen), die ik ook vrij snel af had. Ik ben weer klaar voor de winter!
Van het restje breide ik een vierkantje voor Knit-a-Square. En daarna begon ik meteen aan een volgend project, met in mijn achterhoofd nog veel meer plannen voor de rest van mijn voorraadje wol. Heerlijk is dat.


1 opmerking: