donderdag 22 november 2012

Dat is dat


Toch nog een paar reacties extra... Wat leuk! En welkom op mijn blog, ik hoop dat jullie hier nog wat vaker komen lezen. Jullie hebben geluk, want ik vind niets sneuer dan te moeten loten tussen slechts twee mensen. Jullie krijgen dus allebei een exemplaar van 'Incognito'.
Sanne en Hanneke, mail me even met jullie adres (geertrude@geertrude.nl), dan komt hij naar je toe! (Die van jou ligt klaar, Jezebelle, die verstuur ik gelijk met de andere boeken)
En dan ga ik na al deze opwinding nu weer over tot de orde van de dag. Het wegwerken van achterstallige was, genieten van mooie zonsopgangen (het grote voordeel van de lange nachten in deze tijd, je hoeft niet vroeg op te staan om zoiets moois te zien) en een beetje breien (oh, wat heb ik dat gemist!). En dan nog wat andere dingen, maar daarover later meer ;-) (ha, ik word nog eens goed in cliffhangers!)1 opmerking:

  1. Erg leuk dat je ons allebei een exemplaar geeft! Bedankt!
    Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen