woensdag 14 november 2012

Bij de post


Toen we terugkwamen van onze vakantie vond ik bij de post twee pakketjes. Dat is altijd een stuk leuker dan rekeningen (die ik dan ook in eerste instantie vrolijk genegeerd heb). Het eerste pakketje was van Franca.

Ik heb haar vlaggetjesslingers altijd bewonderd en nu heb ik er dus zelf eentje. Is hij niet leuk? Als ik klaar ben met reorganiseren ga ik hem boven mijn bureau hangen. Er zat ook nog een heel lief kaartje aan.


"Voor de schrijfster van heerlijke boeken!" Ik bloos ervan!

En het tweede pakketje? De oplettende lezer (kijker) heeft het misschien al gezien. Er staat een afwijkend boek in het rijtje hierboven. Ik wist al een tijdje dat het eraan zat te komen, maar nu heb ik hem dan echt in handen; de grote letteruitgave van Dilemma.Te leen in de meeste bibliotheken en te koop bij de reguliere boekhandel, de uitgever, of online boekhandels zoals bol.com (linkjes gaan direct naar de juiste pagina).


Vanaf vandaag wacht ik op een ander pakketje... Als het goed is komt Goede hoop deze week van de drukpersen. En ja, die winactie loopt nog steeds.... (ik ga daar volgende week een nieuw postje over schrijven)

2 opmerkingen:

 1. Mooi, die is aangekomen. Geen reden om te blozen.Het is gewoon waar. Je bent een schrijfster van heerlijke boeken.
  Het lijkt me elke keer weer heel bijzonder om je eigen boek in de brievenbus te vinden.
  Helemaal echt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad heel bijzonder. Maar ik vind het nog veel fijner om te horen dat mensen mijn boeken graag lezen. Daar doe ik het uiteindelijk voor!

   Verwijderen