woensdag 5 september 2012

Boeken & breien - Yarn Along

 Ik vond de “schrijfnieuwtjes” een beetje saai en onpersoonlijk. En ik heb altijd graag mee willen doen met Ginny’s Yarn Along, want ook ik ben een van de velen die graag breit en leest (al kan ik dat niet tegelijkertijd). Ik ga daar gewoon het schrijven aan toe voegen ;-) )


:: breien: Op dit moment ben ik helemaal nergens mee bezig. Tenminste, ik wil graag een sjaal van deze mooie zachte wol en ik was er zelfs al aan begonnen, maar ik heb het weer uitgehaald. Ik gebruikte veel te dunne naalden, waardoor het ten eerste een heel stugge sjaal werd en ik ten tweede waarschijnlijk niet genoeg wol zou hebben. Binnenkort ga ik met dikkere naalden aan de slag.

:: lezen: Ik lees bij vlagen. Deze week zit ik in zo’n vlaag (vandaar dat die sjaal is blijven liggen). Ik las Het verborgen raadsel van Will Lavender (knap opgezet, maar ik had moeite om er echt in te komen), De babymakelaar van Marelle Boersma (loeispannend en heel erg boeiend, in één ruk uitgelezen) en Harteloos van Wilma Hollander (spannend, romantisch en ik zat er direct zo in dat ik eigenlijk alleen het eerste hoofdstuk wilde lezen, maar het pas twee uur later toen het uit was weg kon leggen).

:: schrijven: Er zijn een aantal deadlines in aantocht...
Ik ben bezig met een verhaal voor Campingarts, dat ik volgende week af wil hebben en daarna ga ik verder met mijn nieuwe boek, een vervolg op Incognito en Dilemma (een trilogie, is dat niet gaaf?). Ook verwacht ik binnenkort het opgemaakte binnenwerk van Goede Hoop te moeten mogen nakijken, de laatste stap voor het naar de drukker gaat.

4 opmerkingen:

 1. Welcome!! I can't wait to see your knitting...sounds like you are very busy reading...your books so great!!

  ~~Renee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you! My reading comes and goes in fits it seems, sometimes I hardly read anything, sometimes I read a lot. And I think reading time and knitting time are the same, since I'm always knitting less (or not at all) when I'm reading a lot ;-)

   Verwijderen
 2. and here you are again. :)
  you make me smile . . .
  i will keep reading you, where ever you write, as long as it's in english. ;)

  hugs to you.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you! I really hope this will be my last switch... It does feel right. No more split personalities. ;-)

   Verwijderen