woensdag 12 september 2012

Boeken & Breien - Yarn Along


op woensdag doe ik mee aan Ginny's Yarn Along:


:: breien: na het lezen van een ander blog in de Yarn Along herinnerde ik me ineens weer dat ik liever geen sjaals draag. Die dingen zitten bij mij nooit goed. Vorig jaar heb ik steeds een col gedragen en dat beviel veel beter. Dus ben ik nu een col aan het breien van de wol die ik vorige week liet zien.

:: lezen: ik lees Goede hoop. Alweer. Dit is de laatste correctieronde, de pdf met het opgemaakte binnenwerk. Dat maakt het altijd net een tikje echter... Maar het blijft lastig, enerzijds de laatste puntjes op de i, anderzijds loslaten, want het is niet de bedoeling dat ik nog hele stukken ga herschrijven.

:: schrijven: ik ben nog steeds bezig met het verhaal voor Campingarts. Het blijft een heel andere manier van schrijven, zo vanuit een vastgesteld concept. Ik heb deze keer besloten de campingarts zelf iets heftigs mee te laten maken, maar ik merk wel dat ik daardoor eigenlijk net iets te weinig vrijheid heb in de invulling daarvan. Maar het begint vorm te krijgen en ik leer er een hoop van.8 opmerkingen:

 1. Lovely colour, that looks like it will make a very cosy cowl.
  Enjoy the reading and your writing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I'm loving cowls more and more, too!! Great color---love the pattern, too!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes, cowls are great. The pattern? Just a simple 2x2 rib stitch.

   Verwijderen
 3. I like cowls and writing, too :- ) I'm in the midst of working on a historical mystery novel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, that's wonderful! Mine are romance novels, though the last one was a romantic detective. I love writing mysteries, so I hope my publisher will agree to do more of them.

   Verwijderen
 4. Fijn, een lekkere col.
  Ik heb beide laatste boekjes nog te pakken kunnen krijgen.
  Laat je binnenkort horen wat ik er van vind.
  Knap dat je steeds zulke actuele ( vrouwen) onderwerpen weet te vinden.
  Laatst las ik in ons blad ( thuiszorg) van een oud kraamverzorgster die professional organizer is geworden. Zit daar iets in voor jou?
  Niet het feit dat ze eerst kraamverzorgster was. Maar het feit dat er zoveel mensen zijn die hun huis "kwijt" raken aan overbodige troep.
  Als je vaker "tips" krijgt: vergeet snel wat ik zei!
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk, ik ben benieuwd wat je er van vindt.
   Wat grappig, ik heb zelfs al een opzetje staan over iemand die professional organizer is. Het lijkt me dus inderdaad een boeiend onderwerp, zeker vanuit het gezichtspunt dat jij noemt. Enne... tips en "verzoekjes" zijn juist altijd welkom, want dan weet ik tenminste wat mijn lezers boeiende onderwerpen vinden. ;-)

   Verwijderen