maandag 16 juli 2012

In het wild

Boeken schrijven is leuk, je eigen boek in je handen houden is nog leuker, maar het allerleukste is toch wel weten dat je boeken echt gelezen worden.
Ik geniet er altijd enorm van als ik mijn boeken bij mijn ouders in de stapel op de haard zie liggen en ik kijk in bibliotheken waar ik kom ook altijd even of mijn boeken er staan. Wat helaas zelden het geval is. Ze zijn òf niet in de collectie, òf uitgeleend. Ik heb natuurlijk een voorkeur voor het laatste ;-)
 
Eén van mijn vroegste en trouwste fans is Franca van Het Keukenraam. Ze maakt regelmatig enthousiast reclame voor me op haar blog, wat ik dan letterlijk blozend zit te lezen. En kijk eens wat een geweldige foto's ze bij dat soort stukjes plaatst. Mijn boeken, in het echte leven. In het wild, zogezegd. Daar doe je het toch voor als schrijfster!


(heb je ook foto's van mijn boeken "in het wild"? Stuur me een berichtje, ik wil ze heel graag zien!)

3 opmerkingen:

 1. Ik ken je boeken nog niet Geertrude, maar je maakte me wel nieuwsgierig... leuk dat je mijn volger werd, welkom!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Trudy, bedankt voor je reactie. Ik las je blog al langer, maar ik heb (neem) zelden tijd om te reageren. Moet ik toch eens iets aan doen...

   Verwijderen
  2. Ha die Geertrude,
   Wat leuk!
   Dank voor je lieve woorden. Je boeken zijn het waard gelezen ( en gezien) te worden!
   Sorry voor de late reactie. We waren op vakantie, vandaar.
   Laat je me weten als er iets nieuws van je uitkomt?
   Dan sta ik vooraan!
   groetjes, Franca.

   Verwijderen